Всім привіт. До зовсім теплої весни лишилося всього та нічого. Хочу придбати собі гіроскутер. Ви мені не порадите хороший магазин у Львові, де такі продаються? Буду всім вдячний за будь-яку пораду.
Підкажіть де у Львові купити гіроскутер?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-11 14:49:56
Вітання. Гіроскутер це круто. Сів собі і поїхав до магазину чи ще кудись по справах. Я собі приблизно рік тому теж купив. Можу вам порадити чудовий інтернет-магазин у Львові, куди вам можна звернутись.
Поделиться32023-03-11 14:51:02
Мені нещодавно знайомий порадив один інтернет-магазин. Але там в наявності виявилося всього декілька гіроскутерів і на вигляд вони були як б/у, да і ціни на них високі. А ви де собі купували? І який мені порекомендуєте?
Поделиться42023-03-11 14:53:43
Якщо хочете купити надійний, якісний гіроскутер https://allo.ua/ua/l-viv/giroskutery/ раджу вам звернутися до цього інтернет-магазину. Це перевірений роками магазин, де завжди є величезний вибір різноманітної техніки для дому та не тільки за доступними цінами. Вам можу порекомендувати гіроскутер Ninebot MiniPro Black. Він спокійно розвиває швидкість 18 км/год, цього цілком достатньо, щоб проїхатися містом. Витримує максимальне навантаження 120 кг. З особливостей є дисплей, функції iOS та Android. На сайті магазину також є багато різних відмінних варіантів, на які варто звернути увагу. Вам сподобається. Вдалої купівлі.